Kuormansidonta

Kappaletavarakuljetuksien suurimpia ongelmia ovat kuorman rikkoutuminen tai sen vaarallinen liikkuminen kuljetuksen aikana. Puutteellinen sidonta saattaa aiheuttaa vakuutustappioita, asiakaskatoa tai jopa onnettomuuksia. Kuljettajista osa vetoaa kiireeseen tai tietämättömyyteen laiminlyödessään kuorman sidonnan. Kuljetusyritys kantaa kuitenkin maineenmenetyksen taakan onnettomuuden sattuessa.

Kaarinan Autokoulu on kehittänyt sidontakurssin, jonka opetussisältö voidaan suunnitella yrityskohtaisesti valitsemalla täsmäopetuksen kohteeksi juuri yrityksessä kuljetettavat tuotteet. Kurssilla käymme aluksi teoriassa läpi sidonnan perusteet ja erilaiset sitomisen välinemahdollisuudet. Tämän jälkeen siirrymme käytäntöön, jossa harjoittelemme painopisteen valintaa aina oikean sidontavälineen valinnasta käyttöön asti. Koska kurssi on vielä suunnitteluvaiheessa, voi yritys tai yksityishenkiö tuoda opetuksen painopisteisiin oman ehdotuksensa.

Aihe voidaan sisällyttää osaksi ammattipätevyyden jatkokoulutusta.
Opetus tapahtuu koulumme liikkuvassa luokkahuoneessa, joka voidaan kuljettaa vaikka yrityksen pihaan. Käytännön harjoitukset voidaan toteuttaa myös liikkuvassa luokkahuoneessa. Näin yrityksen oma kalusto ei ole sidottu koulutukseen.

Kuljetusyrityksen tärkein tehtävä on kuljettaa tuote ehjänä perille – kurssimme antaa tähän oikeanlaiset eväät!

Hinta määräytyy kurssille osallistujien määrän ja kurssisisällön mukaan.

Kaarinan Autokoulu  -  Oskarinaukio 3  -  20780 Kaarina   -  info@kaarinanautokoulu.fi