Ammattipätevyys

ja ammattipätevyyden jatkokoulutus

Ammattipätevyyden peruskoulutus on vaadittu kaikilta uusilta tavara- ja henkilöliikenteeseen tarkoitettujen ajoneuvojen kuljettajilta henkilöliikenteessä 10.9.2008 lähtien ja tavaraliikenteessä 10.9.2009 alkaen.

Kuljettajien, jotka ovat saavuttaneet kuorma- tai linja-auton ajo-oikeuden ennen edellä mainittuja päivämääriä, ei tarvitse erikseen suorittaa perustason koulutusta. Heidän tulee kuitenkin suorittaa ammattipätevyyden voimassaolon jatkamiseksi jatkokoulutus. Mikäli oma ammattipätevyys halutaan säilyttää, tulee käydä 35 h jatkokoulutusta. Kaarinan Autokoulu Järjestää ammattipätevyyden jatkokoulutuksia verkkokoulutuksina non-stoppina. Järjestämme myös Työturva- ja Hätäensiapukoulutuksia virtuaalisesti. Ilmoittautua kursseille voit kotisivujemme kautta.

Järjestämme myös perustason ammattipätevyyskoulutuksia (140 h, 21-vuotiaille). Kurssin teoriatunnit voit käydä virtuaalisesti haluamassasi tahdissa omassa oppimisympäristössäsi.

Kurssin hinta 3500 € (sis. alv 24 %)

 

 

Uutuutena jatkokoulutuspäivät verkko-opetuksena

Kaarinan Autokoulussa voit suorittaa ammattipätevyyden jatkokoulutuksen myös verkko-opetuksena. Ilmoittaudut kurssille ja valitse kurssilistasta itsellesi sopivan päivän. Voit suorittaa yhden päivän (7 h) yhden päivän aikana, tai jakaa päivän kahteen osaan kahdelle päivälle (3,5 h/päivä). Valittuna päivänä koulutuspäivä on suoritettava kokonaisuudessaan ja kahtena päivänä suoritettavat tunnit on suoritettava peräkkäisinä päivinä (muuten toinen suoritettu osa mitätöityy).

Jatkokoulutuspäivän voit suorittaa

ma klo 14-22

ti-to klo 08:00-22:00

pe-la 08:00 – 16:00.

Mikäli päivää ei voi suorittaa valitun ajan puitteissa, verkkokoulutukseen ei enää pääse (esim. maanantaina klo klo 15:30 ei voi enää kirjautua sisälle suorittamaan kokonaista päivää).

Kurssin hinta on 79 euroa (plus. alv 24 %, hinta sisältää Traficomin kirjaamismaksun).

Mikäli haluat suoritetusta päivästä paperitodistuksen, ovat kirjoitus- ja postituskulut 8 euroa (mainitse paperitodistuksesta ilmoittautuessasi Lisätiedot-kohtaan).

 

Kaarinan Autokoulu  -  Oskarinaukio 3  -  20780 Kaarina   -  info@kaarinanautokoulu.fi